Scoala George Enescu Sinaia

Viziunea si misiunea scoliiScoala „George Enescu” unitate cu vechime de peste 100 de ani sunt ca structură Gradinita cu program prelungit și normal „George Enescu” și îsi desfasoara în două cladiri situate în a doua orasului. Cladirea în îngrijire funcționează gradinita este construită în anul 2012 de către Primaria Orasului Sinaia și este prima gradinita construită în ultimii 36 de ani în Orasul Sinaia.

Gradinita este structurata in patru sali de clasa unde a fost invata 102 copii care vor parcurge, drumul ”scoala la cele mai mai inalte standarde. Doua dintre cele patru grupe de copii au program de zi (4-6 minereu), iar celelalte au program prelungit (8-10 minereuri). Sala multifuncțională este un concept nou și le ofera micutilor un mediu prielnic pentru utilizarea lor. De asemenea, unitatea de invatamant a fost prevazuta cu două dormitoare, cu grupuri sanitare în miniatură, cu cabinet medical dacă se izolează și se folosește un serviciu pentru servirea mesei în sistem de îngrijire de catering respecta normele igienico-sanitare. Gradinita este dotată cu mobilier și accesorii foarte moderne, iar investițiile se ridică la 1,65 milioane de lei, fondurile fiind asigurate integrale din bugetul local.

Cei din invatamantul gimnazial au dispozitie 24 sali de clasa, laborator de: chimie, fizica, biologie si informatica, Centru de documentare si informare, cabinete de: limba si literatura romana, limbi straine, matematica si pictura. În ceea ce privește scolii funcționează, de asemenea, un cabinet de integrare europeană (Infoeuroclub), un cabinet de consultanță, un cabinet de logopedie și cabinetul medical scolar.

Biblioteca sunt peste douazeci de mii de volum, iar în vecinatatea scolii se află Sala de Sport.

Programul se desfasoară într-un schimb, care poate asigura o continuitate a proceselor deosebite de învațamânt

Scoala Gimnaziala „George Enescu” a dovedit o fi o unitate scolara de elita, la nivelul invatamantului național, prin presiunea calității corpului profesoral și a rezultatelor elevilor la olimpiadele și concursuri scolare, națională și internațională și examen de evaluare națională, prestigiu care se ocupă de mentinut de -un pulmon timp.

Oferta educationala aici.