Noutati

facebook Scoala George Enescu Sinaia

Noutati

Lista copiilor admisi in invatamantul primar pentru anul scolar 2018-2019, in etapa I

Anunt Seminarul Key English Test & Preliminary English Test”

Școala Gimnazială „George Enescu” din Sinaia, în parteneriat cu British Council, organizează cel de-al doilea seminar de instruire a profesorilor de limba engleză, în vederea pregătirii elevilor pentru examenele Cambridge.

Seminarul Key English Test & Preliminary English Test va avea loc sâmbătă, 21.04.2018, începând cu ora 9:00, trainer: Monica Stoica, la sediul Școlii Gimnaziale „George Enescu”, orașul Sinaia.

Locurile sunt limitate, iar înscrierile se pot face până pe data de 10.04.2018.

Dacă sunteți interesați, vă rugăm să completați formularul atașat.

ANUNT SIMULARE EN8 – MARTIE 2018

La sectiunea ELEVI, tab-ul EVALUARE NATIONALA au fost afisate anunturi cu privire la informarea elevilor asupra regulilor care trebuie respectate in salile de examen, precum si repartizarea pe sali a elevilor claselor a VIII-a participanti la Simularea EN8 – 2018.

 

ANUNȚ CONCURSUL INTERJUDEŢEAN „SĂRBĂTORILE DE SUFLET ALE ROMÂNILOR”

Concursul interjudetean „Sărbătorile de suflet ale românilor”, ediția a II-a, anul școlar 2017-2018 se va desfășura sâmbătă, 24.02.2018, la Școala Gimnazială „George Enescu”, orașul Sinaia, începând cu ora 10,00.

Intrarea elevilor în săli se va face până cel târziu la ora 9,30.

Repartiția elevilor pe săli

 

ANUNȚ OLIMPIADA DE MATEMATICĂ

Rezultatele Olimpiadei de matematica – etapa locala – pentru centrul din Sinaia le puteti vedea aici

Eventualele contestatii se depun luni, 22.01.2018 la centrul de concurs si se rezolva marti, 23.01.2018.

Etapa locală  a Olimpiadei de matematică  se va desfășura sâmbătă, 20.01.2018 la Școala Gimnazială „George Enescu”, orașul Sinaia.

Conform procedurii de organizare si desfasurare a etapei locale a olimpiadei de matematica, proba scrisa se va desfășura sambata 20.01.2018, începând cu ora 9.00 si dureaza 2 ore pentru clasele 5-6 si 3 ore pentru clasele 7-12.Elevii vor fi prezenti in sali cel tarziu la ora 8.30 si vor avea asupra lor carnetul de elev.

Repartiția elevilor pe săli

ANUNȚ OLIMPIADA DE LIMBĂ, COMUNCIARE ȘI LITERATURA ROMÂNĂ

 Olimpiada de limbă, comunicare și literatura română, etapa locală (zona: Breaza-Azuga), se va desfășura sâmbătă, 16.12.2017, la Școala Gimnazială „George Enescu”, orașul Sinaia, în intervalul 10,00-13,00.

Intrarea elevilor în săli se va face până cel tîrziu la ora 9,30.

Repartiția elevilor pe săli

ANUNȚ OLIMPIADA DE LECTURĂ

Sâmbătă, 09.12.2017, Școala Gimnazială „George Enescu”, orașul Sinaia, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Prahova organizează Olimpiada de lectură „Lectura ca abilitate de viață”, pentru elevii din clasele V-VIII.

Olimpada va începe la ora 10,00, iar intrarea elevilor în săli se va face până cel tîrziu la ora 9,30.

Repartiția elevilor pe săli

___________________________________________________________________________________

Rezultatele selectiei dosarelor de inscriere la concursurile pentru ocuparea posturilor de administrator financiar si ingrijitori de copii

Anunt concurs ocupare post administrator financiar

Anunt concurs ocupare posturi de ingrijitor de copii

PROGRAMUL NATIONAL „SCOALA ALTFEL” – 2017-2018

PROIECT EDUCAŢIONAL „SĂ ŞTII MAI MULTE, SĂ FII MAI BUN!”

ORARUL ACTIVITATILOR DIN CADRUL PROIECTULUI EDUCATIONAL

Intalnirea are loc in fiecare dimineata, la ora 9,00, pe terenul de baschet.

Prezența copiilor preșcolari/ elevilor și a cadrelor didactice la activitățile Programului este obligatorie, conform Metodologiei de organizare a Programului „Scoala Altfel”.

 

IN DATA DE 21.09.2017 CURSURILE SCOLARE  SUNT SUSPENDATE

Hotararea nr. 8/20.09.2017 a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta

Festivitatea de deschidere a noului an școlar (2017-2018) va avea loc luni, 11.09.2017, la ora 11,45

Vă așteptăm cu drag!

Anunt privind documentele medicale necesare inceperii  anului scolar 2017-2018

LISTE GRUPE GRĂDINIȚE 2017-2018

Notă:

Admiterea copiilor în grădință s-a făcut respectând următoarele cerințe:

 • împlinirea vârstei de 2 ani până la data de 31.12.2017;
 • domiciliul în Sinaia sau locul de muncă al unuia dintre părinți în Sinaia;
 • frați/surori înscriși în una dintre unitățile de învățământ preșcolar din Sinaia

Aprobarea cererilor se face numai în limita locurilor disponibile.

Școala „George Enescu” Sinaia – Cerere de ofertă – Meniu lunar pentru anul școlar 2017-2018 – nivelul preșcolar – program prelungit

ANUNT ADMITERE 2017

Completarea optiunilor in fisele de inscriere de catre absolventii clasei a VIII-a si de catre parintii acestora va avea loc luni, 3.07.2017, orele 12,00

Foaia matricola pentru clasele V-VIII, cu calculul mediei generale, precum și adeverinta cu notele și media generala obtinute la Evaluarea Nationala vor fi eliberate de catre secretariatul scolii, incepand cu data de 03.07.2017, orele 13,00, absolventilor clasei a VIII-a, pe baza de C.I.

 

ÎN ATENȚIA ABSOLVENȚILOR CLASELOR A VIII-A, PARTICIPANȚI LA EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017

LUNI, 19.06.2017 – se desfășoară proba scrisă la Limba și literatura română

MIERCURI, 21.06.2017 – se desfășoară proba scrisă la Matematică

Intrarea în sălile de examen se va face până cel târziu la ora 8,30.

Probele scrise se vor desfășura în intervalul orar 9,00-11,00.

Intrarea în sala de examen se face pe baza de buletin, respectiv certificat de naștere, în cazul in care elevul nu are buletin, însoțit de carnetul de elev.

Sălile de examen sunt supravegheate video și audio.

Reguli care trebuie respectate în sala de examen:

Art.10. – din Ordinul MENCS nr. 5071/31.08.2016 privind organizarea şi desfăşurarea evaluării naţionale pentru absolvenţii clasei a VIII-a în anul şcolar 2016-2017

(1) Se interzice candidaţilor la Evaluarea Naţională să introducă în sălile de examen ghiozdane, rucsacuri, sacoşe, poşete şi altele asemenea, candidaţii având obligaţia de a lăsa obiectele menţionate în sala de depozitare a obiectelor personale stabilită de comisia din unitatea de învăţământ în acest scop.

(2) Candidaţii care refuză depozitarea obiectelor menţionate la alin. (1) în sala stabilită de comisie în acest scop nu vor fi primiţi în examen.

(3) Se interzice candidaţilor la Evaluarea Naţională să aibă, în sălile de examen, asupra lor, în obiectele de îmbrăcăminte sau încălţăminte, în penare şi în altele asemenea ori în băncile în care sunt aşezaţi în sălile de examen, orice fel de lucrări: manuale, cărţi, dicţionare, culegeri, formulare, memoratoare, notiţe, însemnări, rezumate, ciorne sau lucrări ale altor candidaţi etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor.

(4) Se interzice candidaţilor să aibă, în sălile de examen, asupra lor, în obiectele de  îmbrăcăminte sau încălţăminte, în penare şi altele asemenea, sau în băncile în care sunt aşezaţi în sălile de examen, telefoane mobile, căşti audio, precum şi orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare care permite conectarea la internet/la reţele de socializare, care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare între candidaţi sau cu exteriorul.

(5) Se interzice candidaţilor să comunice între ei sau cu exteriorul, să copieze, să transmită materiale care permit copiatul sau să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare între candidaţi sau cu exteriorul.

(6) Încălcarea regulilor menţionate la alin. (3)-(5) va fi considerată fraudă/tentativă de fraudă, iar candidaţii respectivi vor fi eliminaţi de la proba respectivă, indiferent dacă materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu, indiferent dacă au fost introduse de aceştia ori de alţi candidaţi, de cadre didactice din comisie sau de alte persoane şi indiferent dacă ei au primit ori au transmis materialele interzise/ciornele/foile din lucrările scrise.

(7)  Candidaţii eliminaţi de la o probă pentru fraudă sau tentativă de fraudă  vor primi nota 1 (unu) pe lucrarea scrisă.

(8) Înainte de începerea probelor, asistenţii prezintă candidaţilor prevederile metodologice legate de organizarea şi desfăşurarea corectă a Evaluării Naţionale şi prevederile alin. (1)-(7) şi le solicită să predea toate eventualele materiale şi obiecte care, potrivit reglementărilor în vigoare, sunt interzise în sala de examen.

(9) După parcurgerea paşilor menţionaţi la alin. (8), candidaţii vor semna un proces-verbal în care se regăsesc prevederile alin. (1)-(7) şi menţiunea că știu că nerespectarea regulilor menţionate la alin. (3)-(5) are drept consecinţă măsurile menţionate la alin. (6) şi (7).

Președintele Comisiei EN8-2017,

Prof. Tudor Elena-Simona

 Actualizat, 14.06.2017

 

 

 

ÎN ATENȚIA ELEVILOR CLASELOR A VIII-A

PROGRAMAREA EXAMENELOR DE CORIGENȚE 2016-2017

Luni, 24 Iulie 2017 – Corigenţă   Limba Română Și Fizică

 Marți, 25 Iulie 2017 – Corigență  Matematică

 Examenele de corigenţă încep la ora 10,00

Candidatii care doresc sa participe la admitere in Bucuresti se inscriu la Centrul special de inscriere organizat la Scoala Gimnaziala „Sfintii Voievozi”       detalii aici

Perioada de desfasurare a examenelor de corigenta pentru elevii claselor a VIII-a este: 24-25 iulie 2017.

Elevii din clasa a VIII-a, care au susținut si promovat examenul de corigenta, se pot inscrie la admiterea in clasa a IX-a, pe locurile ramase libere, in a doua etapa de admitere in invatamantul liceal.

Pentru semnalarea unor nereguli aparute in organizarea si derularea examenelor nationale,

va puteti adresa la:

TEL VERDE: 0800801100 (telefon gratuit)

http://www.educatiepentruviitor.edu.ro

 

La sectiunea GRADINITA s-au afisat informatii privind inscrierea/reinscrierea copiilor la gradinita 2017-2018

Lista copiilor admisi in clasa pregtitoare pentru anul scolar 2017-2018 – etapa I

Raport locuri libere – clasa pregatitoare – 2017-2018 – pentru etapa II

Evaluarea Nationala 2016-2017 – clasa a VIII-a      vezi stirea     vezi stirea

Evaluare Nationala 2016-2017 – clasele II, IV, VI     vezi stirea

Calendarul admiterii 2017-2018 pe scurt   vezi știrea

Admitere 2017-2018      vezi stirea

Gradatie de merit – sesiunea 2017     vezi stirea   vezi stirea

ANUNT SIMULARE EN8 – MARTIE 2017

La sectiunea ELEVI, tab-ul EVALUARE NATIONALA au fost afișate anunturi cu privire la informarea elevilor asupra regulilor care trebuie respectate in salile de examen, precum si repartizarea pe sali a elevilor claselor a VIII-a participanti la Simularea EN8 – 2017.

 

INSCRIERE IN INVATAMANTUL PRIMAR 2017-2018

Sâmbătă, 25.02.2017, Orele 10,00-11,00

Va avea loc la sediul Școlii „George Enescu” Sinaia, ședința de informare și consiliere a părinților copiilor  din grădinițe care vor fi cuprinși în anul școlar 2017-2018 în învățământul primar – clasa pregătitoare.

Sâmbătă, 25.02.2017, Orele 11,00-15,00

Va avea loc la Sediul Școlii „George Enescu” Sinaia, „Ziua Porților Deschise”, zi în care persoanele interesate pot vizita spațiile dedicate activităților claselor pregătitoare și vor fi informate asupra ofertei educaționale pentru clasa pregătitoare în anul școlar 2017-2018.

Director, Prof. Tudor Simona

Orarul claselor V-VIII, valabil de la 16.01.2017

Orarul claselor V-VIII, in saptamana 09.01.-13.01.2017

CLASA a V-a ENGLEZĂ-INFORMATICĂ – 2017-2018

Cerere-tip de înscriere în clasa a V-a – Engleză-Informatică în anul școlar 2017-2018

 Oferta educațională pentru clasa a V-a – Engleză-Informatică, în anul școlar 2017-2018

 

 BURSE ELEVI 2016-2017

 

ANUNT SEAP

Scoala Gimnaziala ”George Enescu” Sinaia a lansat pe platforma SEAP, disponibila pe www.e-licitatie.ro, anuntul cu privire la achizitia serviciului de catering pentru Gradinita cu program prleungit ”George Enescu” Sinaia, cod CPV 555524000-9, prin achizitie directa si invita pe cei interesati sa depuna oferte in acest sens, pana la data de 26.09.2016.

 

REPARTITIA ELEVILOR/PRESCOLARILOR PE CLASE/GRUPE

IN ANUL SCOLAR 2016-2017

LISTE CLASA PREGATITOARE

LISTE GRUPE – GRADINITA ”FLOARE DE COLT” ȘI GRADINITA ”FLUTURASII” SINAIA

LISTE GRUPE – SCOALA ”GEORGE ENESCU” SINAIA

LISTE GRUPE ANTEPRESCOLAR

 

Festivitatea de deschidere a noului an școlar (2016-2017) va avea loc luni, 12.09.2016, la ora 10,30

Vă așteptăm cu drag!

ANUNT ADMITERE LICEU – ETAPA A III-A /SCOALA PROFESIONALA – ETAPELE II, III

La sectiunea ELEVI, tab-ul ADMITERE a fost afișat Anuntul privind admiterea in invatamantul liceal de stat – etapa a III-a si in invatamantul profesional de stat – etapele II, III. Au fost afisate si listele cu locurile libere pentru aceste etape.

ANUNT REZULTATE ADMITERE LICEU/SCOALA PROFESIONALA

La sectiunea ELEVI, tab-ul ADMITERE a fost afișata repartizarea nominala a absolvenților clasei a VIII-a în liceu sau scoala profesionala.

ANUNT REZULTATE EVALUARE NATIONALA

La sectiunea ELEVI, tab-ul EVALUARE NATIONALA au fost afișate rezultatele nominale ale absolvenților clasei a VIII-a la Evaluarea Națională – EN8, precum și rezultatele numerice la EN II, ENIV, ENVI.

IN ATENTIA ABSOLVENTILOR CLASEI A VIII-A, PARTICIPANTI LA EVALUAREA NATIONALA 2016

LUNI, 27.06.2016 – se desfasoara proba scrisa la Limba si literatura romana

MIERCURI, 29.06.2016 – se desfasoara proba scrisa la Matematica

Intrarea in salile de examen se va face pana cel tarziu la ora 8,30.

Probele scrise se vor desfăsura in intervalul orar 9,00-11,00.

Reguli care trebuie respectate in sala de examen:

Art.9. – din Ordinul MECS nr. 5081/31.08.2015 privind organizarea şi desfăşurarea evaluării naţionale pentru absolvenţii clasei a VIII-a în anul şcolar 2015-2016

(1) Se interzice candidaţilor la Evaluarea Naţională să introducă în sălile de examen ghiozdane, rucsacuri, sacoşe, poşete şi altele asemenea, candidaţii având obligaţia de a lăsa obiectele menţionate în sala de depozitare a obiectelor personale stabilită de comisia din unitatea de învăţământ în acest scop.

(2) Candidaţii care refuză depozitarea obiectelor menţionate la alin. (1) în sala stabilită de comisie în acest scop nu vor fi primiţi în examen.

(3) Se interzice candidaţilor la Evaluarea Naţională să aibă, în sălile de examen, asupra lor, în obiectele de îmbrăcăminte sau încălţăminte, în penare şi altele asemenea sau în băncile în care sunt aşezaţi în sălile de examen, orice fel de lucrări: manuale, cărţi, dicţionare, culegeri, formulare, memoratoare, notiţe, însemnări, rezumate, ciorne sau lucrări ale altor candidaţi etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor.

(4) Se interzice candidaţilor să aibă, în sălile de examen, asupra lor, în obiectele de  îmbrăcăminte sau încălţăminte, în penare şi altele asemenea, sau în băncile în care sunt aşezaţi în sălile de examen, telefoane mobile, căşti audio, precum şi orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare/care permite conectarea la internet/la reţele de socializare, care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare între candidaţi sau cu exteriorul.

(5) Se interzice candidaţilor să comunice între ei sau cu exteriorul, să copieze, să transmită materiale care permit copiatul sau să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare între candidaţi sau cu exteriorul.

(6) Încălcarea regulilor menţionate la alin. (3), (4) şi (5) va fi considerată fraudă/tentativă de fraudă, iar candidaţii respectivi vor fi eliminaţi de la proba respectivă, indiferent dacă materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu, indiferent dacă au fost introduse de aceştia sau de alţi candidaţi, de cadre didactice din comisie sau de alte persoane şi indiferent dacă ei au primit sau au transmis materialele interzise/ciornele/foile din lucrările scrise.

(7)  Candidaţii eliminaţi de la o probă pentru fraudă sau tentativă de fraudă  vor primi nota 1 (unu) pe lucrarea scrisă respectivă.

(8) Înainte de începerea probelor, asistenţii prezintă candidaţilor prevederile metodologice legate de organizarea şi desfăşurarea corectă a Evaluării Naţionale şi prevederile alin. (1)-(7) şi le solicită să predea toate eventualele materiale şi obiecte care, potrivit reglementărilor în vigoare, sunt interzise în sala de examen.

(9) După parcurgerea paşilor menţionaţi la alin. (8), candidaţii vor semna un proces-verbal în care se regăsesc prevederile alin. (1)-(7) şi menţiunea că ştiu că nerespectarea regulilor menţionate la alin. (3), (4) şi (5) are drept consecinţă măsurile menţionate la alin. (6) şi (7).

Intrarea in sala de examen se face pe baza de buletin, respectiv certificat de nastere, in cazul in care elevul nu are buletin.

Sala de examen este supravegheata video si audio.

Președintele Comisiei EN8-2016,

Prof. Tudor Elena-Simona

Actualizat, 22.06.2016

Prezentul anunt se regaseste in format pdf la Sectiunea Elevi, tab-ul: Evaluare Nationala

__________________________________________________________________

CONCURS GAZETA MATEMATICA JUNIOR

ETAPA FINALA

 SE ORGANIZEAZA MARTI, 14.06.2016, IN INTERVALUL ORAR 12 -13,30.

ELEV CALIFICAT

DIACONESCU ALEXANDRU–TASHI-TSERING

 

PROFESORI ASISTENTI:                                 PROFESORI  EVALUATORI:

    GHITA CRISTINA                                               FLOSTOIU MIHAELA

     GUZU CAMELIA                                                PANAITE NICOLETA

 

 

Anunt Concurs Comper – faza nationala

ORAR DE DESFĂȘURARE A  CONCURSULUI COMPER – FAZA NAȚIONALĂ

LUNI – 30.05.2016, în intervalul orar 11,00-18,00 – CLASA I A

Elevi participanți:                                                                                   

 1. Păun Maria
 2. Szain Gabriel
 3. Pascu Andrei
 4. Șoană Sebastian

Asistenți: prof. înv. primar, Ivănică-Nedelcu Otilia și prof. înv. primar, Ghiță Cristina

Reprezentant din partea părinților: Pariș Gabriela

MARȚI, 31.05.2016, în intervalul orar 11,00-18,00 – CLASA a II-a B

 1. Diaconescu Alexandru-Tashi

Asistenți: prof. înv. primar, Guzu Camelia, prof. înv. primar, Ghiță Cristina

Reprezentant din partea părinților: Pariș Gabriela

MIERCURI, 01.06.2016, în intervalul orar 11,00-18,00 – CLASA a IV-a A

 1. Bălăceanu Maria
 2. Frățilă Denisa
 3. Ivănică-Nedelcu Giulia
 4. Floștoiu Ciprian
 5. Tudor Andrei

Asistenți: prof. înv. primar, Stan Steliana, prof. înv. primar, Ghiță Cristina

Reprezentant din partea părinților: Pariș Gabriela

Anunt Evaluare Nationala 2015-2016 la clasa a VI-a

In perioada 23-24 mai 2016 se desfasoara evaluarea elevilor la finalul clasei a VI-a, astfel:

       – Luni, 23 mai 2016 – Limba si comunicare

       – Marti, 24 mai 2016 – Matematica si Stiinte ale naturii

Pentru clasele a VI-a, Comisia județeană a stabilit, conform art 15, alin 2 din Metodologia de organizare si desfasurare a EN2016, ca intervalul unic de desfășurare a testelor să înceapă cu ora 12,00.

Timpul de lucru pentru Evaluarea Naţională la clasa a VI-a, conform Metodologiei, este de câte 60 de minute pentru fiecare test administrat.

Actualizat: 22.05.2016, Denis

ANUNT INSCRIERE GRADINITA 2016-2017

La sectiunea GRADINITA au fost afisate precizari suplimentare privind inscrierea la gradinita, precum si locurile disponibile.

Actualizat: 22.05.2016, Denis

ANUNT REINSCRIERE/INSCRIERE GRADINITA 2016-2017

La sectiunea GRADINITA au fost afisate precizari privind calendarul/orarul reinscrierilor/inscrierilor la gradinita pentru anul scolar 2016-2017, precum si planul de scolarizare.

Actualizat: 29.04.2016, Denis

 

ANUNT SCOALA ALTFEL 2015-2016

La sectiunea ACTIVITATI, tab-ul PROIECTE au fost afisate urmatoarele documente pentru anul scolar 2015-2016: Graficul activitatilor din cadrul programului ”Scoala Altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!” – pentru gimnaziu si primar; Grupele de elevi de la nivelul gimnazial.

Actualizat: 16.04.2016, Denis

Lista copiilor admisi in clasa pregatitoare pentru anul scolar 2016-2017 – etapa I

Raport locuri libere – clasa pregatitoare pentru etapa a II-a

 

Anunt Simulare Evaluare Nationala 2015-2016

Simularea evaluării naționale pentru elevii clasei a VIII-a din anul școlar 2015-2016

22 februarie 2016 Simulare – Limba si literatura română – probă scrisă

23 februarie 2016 Simulare – Matematică – probă scrisă

4 martie 2016 Afisarea rezultatelor

Intrarea in salile de examen se va face pana cel tarziu la ora 8,30.

Probele scrise se vor desfăsura in intervalul orar 9,00-11,00.

Reguli care trebuie respectate în sala de examen

(1) Se interzice candidaţilor la Simularea Evaluării Naţionale să introducă în sălile de examen ghiozdane, rucsacuri, sacoşe, poşete şi altele asemenea, candidaţii având obligaţia de a lăsa obiectele menţionate în sala de depozitare a obiectelor personale stabilită de comisia din unitatea de învăţământ în acest scop. 

(2) Candidaţii care refuză depozitarea obiectelor menţionate la alin. (1) în sala stabilită de comisie în acest scop nu vor fi primiţi în examen.

(3) Se interzice candidaţilor la Simularea Evaluării Naţionale să aibă, în sălile de examen, asupra lor, în obiectele de îmbrăcăminte sau încălţăminte, în penare şi altele asemenea sau în băncile în care sunt aşezaţi în sălile de examen, orice fel de lucrări: manuale, cărţi, dicţionare, culegeri, formulare, memoratoare, notiţe, însemnări, rezumate, ciorne sau lucrări ale altor candidaţi etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, telefoane mobile, căşti audio, precum şi orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare/care permite conectarea la internet/la reţele de socializare, care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare între candidaţi sau cu exteriorul.

 (4) Se interzice candidaţilor să comunice între ei sau cu exteriorul, să copieze, să transmită materiale care permit copiatul sau să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare între candidaţi sau cu exteriorul.

(5) Încălcarea regulilor menţionate la alin. (3), (4) va fi considerată fraudă/tentativă de fraudă, iar candidaţii respectivi vor fi eliminaţi de la proba respectivă, indiferent dacă materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu, indiferent dacă au fost introduse de aceştia sau de alţi candidaţi, de cadre didactice din comisie sau de alte persoane şi indiferent dacă ei au primit sau au transmis materialele interzise.

(6)  Candidaţii eliminaţi de la o probă pentru fraudă sau tentativă de fraudă  vor primi nota 1 (unu) pe lucrarea scrisă respectivă.

Anunt inscriere in clasa I

Copiii care implinesc varsta de 7 ani pana la data de 31 august 2016 inclusiv, care nu au fost inscrisi in invatamantul primar in anul scolar 2015-2016 si ai caror parinti solicita inscrierea direct in clasa I, pot fi inmatriculati, doar pentru anul scolar 2016-2017, in clasele I deja existente, pe locurile disponibile.

Perioada de inregistrare a solicitarilor de inscriere in clasa I a copiilor care indeplinesc conditiile mentionate mai sus se face in perioada 22 februarie-28 februarie 2016.

Scoala Gimnaziala ”George Enescu” Sinaia are un numar de 14 locuri disponibile la clasa I, pentru anul scolar 2016-2017.

 

Orarul pentru semestrul al II-lea s-a modificat si este afisat la Sectiunea ”Elevi”, tab-ul ”Orar”

La sectiunea ELEVI, tab-ul EVALUARE NATIONALA au fost preluate de pe site-ul Ministerului Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice urmatoarele documente:

Ordinul EN 8 2015-2016; Calendarul EN8 – 2015-2016, Ordinul privind Simularea EN8 – 2015-2016; Calendarul Simularii EN8; Ordinul privind aprobarea Metodologiei de organizare si desfasurare a Evaluarilor Nationale la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a, in anul scolar 2015-2016; Calendarul de administrare a Evaluarilor Nationale – EN II, EN IV, EN VI.

La sectiunea “Elevi”/Orar s-a afisat orarul pentru elevii claselor V-VIII – 2015-2016.

Programul zilnic pentru gradinite este urmatorul:

– la program prelungit:  7,30 – 17,30

– la program normal: 7,30 – 12,30

 

Documentele medicale necesare inceperii  anului scolar 2015-2016, pentru copiii/elevii inscrisi la grupele de gradinita, anteprescolar si clasa pregatitoare sunt:

1. Aviz medical pentru inscriere in colectivitate

2. Aviz epidemiologic

3. Dovada vaccinarilor

 La sectiunea “Elevi” s-au afisat Listele cu grupele de anteprescolar si cele cu clasa pregatitoare – 2015-2016.

La sectiunea “Elevi” s-a afisat Structura anului scolar 2015-2016.

ANUNT

Pentru anul scolar 2015-2016, la clasa a VI-a, profil sportiv/ schi s-au eliberat 4 locuri.

Pentru cei interesati, va asteptam la inscriere in zilele de 30 si 31 iulie 2015.

Planul cadru pentru clasa a VI-a profil sportiv este urmatorul:

6 ore – ed. fizica (schi);  4 ore – lb. romana; 2 ore – lb. engleză; 1 oră – lb. franceză; 4 ore – matematica; 2 ore – fizica; 2 ore – biologie; 1 ora – istorie; 1 ora – geografie; 1 ora – religie; 1 ora – muzica; 1 ora – desen;

2 opționale: – 1 ora – matematica si 1 oră – lb. franceză

Pentru orele de schi, scoala are profesor specializat, iar transportul pe cablu este gratuit.

Arhiva Noutati

2015-2016

2014-2015

 

 

CHESTIONARE ELEVI  https://docs.google.com/forms/d/18uXAZzHfzlGCrpfJushH6QP95kM0KNm5DG8Pg0ELbfI/viewform

 CHESTIONARE PARINTI  https://docs.google.com/forms/d/1HXOHfxpYDLHqM0Wew7-HnzKiWF591KBGwVI4LyYI1Us/viewform

 

____________________

SCOALA “GEORGE ENESCU” SINAIA

DESCRIEREA UNITATII DE INVATAMANT

DATE DE IDENTIFICARE SI DE CONTACT:

SCOALA GIMNAZIALA „GEORGE ENESCU”, ORASUL SINAIA
Adresa: Sinaia, Bd. Carol  I nr. 36; Telefon/Fax: 0244311185
E-mail: scoalaenescu@yahoo.com
Web: www.scoalaenescu.ro
Cod fiscal: 2845303

Cod Sirues: 1147790
Cod PoStal: 106100
Judeţul: Prahova

Scoala „George Enescu” Sinaia, unitate cu o vechime de peste 100 de ani are ca structura Gradinita cu program prelungit si normal „George Enescu” si îsi desfasoara activitatea in doua localuri situate în centrul orasului. Cladirea in care functioneaza gradinita este construita in anul 2012 de catre Primaria Orasului Sinaia si este prima gradinita construita in ultimii 36 de ani in Perla Carpatilor.

… Citeste mai departe

_____________________

OFERTA EDUCATIONALA PENTRU ANUL SCOLAR 2013-2014

OFERTA CURRICULARA

INVATAMANT PRESCOLAR:

Limba engleza

Dans modern

Karate

… Citeste mai departe

____________________